Politic

PMP Timiș caută om pentru Primăria Timișoara

PMP Timiș caută om pentru Primăria Timișoara
Adora Beauty

Conducerea Partidului Mișcarea Populară Timiș caută un contracandidat al lui Nicolae Robu, pentru funcția de primar al Timișoarei, pentru următoarele alegeri.

Președintele filialei, deputatul Cornel Sămărtinean a transmis că acesta va fi ales după câteva criterii stricte. În primul rând e nevoie de un om profesionist pentru a lupta cu actualul primar al Timișoarei.

Am început deja să căutăm un candidat, de vreo șase luni, vă spun sincer. Analizăm diverse variante, dar sigur că încă e prematur să discutăm și să dăm nume. Eu nu voi candida! Noi am făcut un profil al candidatului, avem câteva exigențe și cel mai important lucru e ca să fie un om profesionist, un om care să aibă în spatele lui un background cu care putem să ieșim într-o campanie electorală și cu care putem la un moment dat să ne lăudăm. Analizăm orice fel de colaborare. Scena politică este într-o mișcare permanentă și știți cu toții, ați văzut, la un moment dat au fost și declarații publice la nivel național, după europarlamentare pot fi diverse alianțe care se vor face, diverse discuții care se vor purta și până la locale mai e încă timp să se întâmple multe”, a explicat deputatul Cornel Sămărtinean.

Alegerile locale vor avea loc în 2020. Nicolae Robu este la cel de-al doilea mandat de primar al Timișoarei.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*