Eveniment

A fost prins hoţul care a spart două maşini. Are doar 18 ani

A fost prins hoţul care a spart două maşini. Are doar 18 ani
Adora Beauty

Un tânăr de 18 de ani a fost reținut, marţi, de polițiștii Secției 3 Urbane Timișoara pentru comiterea a două furturi din autoturism. El este din comuna Giera.

În fapt, polițiștii au constatat că în data de 19 noiembrie 2018, cel în cauză ar fi pătruns într-un autoturism parcat pe strada Martir Herman Sphorer din Timișoara, distrugând sistemul de închidere, ar fi sustras mai multe bunuri, creând un prejudiciu de 1.500 de lei.

De asemenea, în data de 20 spre 21 ianuarie a.c. tânărul ar fi pătruns într-un autoturism parcat pe strada Clăbucet din Timișoara, de unde  ar fi sustras o boxă portabilă şi o trusă auto de chei în valoare de 1.000 de lei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, bănuitul fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitului precum și pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*