Administrație

Amenzi pentru cei care nu au contract de ridicare a gunoiului

Amenzi pentru cei care nu au contract de ridicare a gunoiului

Aproape 1.000 de imobile din Timișoara nu au contracte de salubritate. Anunțul a fost făcut vineri de primarul Nicolae Robu.

Primii timișoreni au fost amendați pentru că nu au contract de ridicare a gunoiului. Este vorba despre 15 persoane fizice și juridice care au fost amendate cu 16.000 de lei, în total.

Îi rog pe timișoreni să ne ajute cu sesizările lor, asta înseamnă o abordare constructivă a lucrurilor. Încă nu s-a ajuns la o stare de curățenie care să ne mulțumească. Am luat de la Retim și ADID situația cu contractele pe care le au. Sunt 997 de imobile care nu au contract. Am cerut Poliției Locale să îi atenționeze și să le lase 3 zile pentru a-și încheia contractul. Cine nu își încheie contractul trebuie sancționat și am cerut să se aplice amenda maximă prevazută de lege. Nu putem tolera ca orașul nostru să fie murdar”, a explicat edilul Nicolae Robu.

Amenzile au fost aplicate în baza unei Hotărâri de Consiliu Local din 2007, care prevede sancțiuni pentru cei care nu au încheiate contracte pentru ridicarea deșeurilor menajere.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*