Eveniment

Bărbat din Oradea, cu 9 identități false și căutat în Italia pentru furt, reținut de polițiști

Bărbat din Oradea, cu 9 identități false și căutat în Italia pentru furt, reținut de polițiști

Un bărbat i-a uimit până și pe polițiști! Acesta avea nouă identități false.

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi și Pubstanțe Periculoase, cu sprijinul Serviciului Acțiuni Speciale, Serviciului de Investigații Criminale și Secției 9 Jebel, au depistat un bărbat, care era urmărit internațional de autoritățile din Italia, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Individul de 40 de ani, din municipiul Oradea,  era urmărit internațional. Pe numele acestuia, autorităţile judiciare italiene au emis două mandate europene de arestare, pentru săvârșirea infracțiunii de furt în mod organizat pe teritoriul Italiei.

În urma investigațiilor efectuate s-a constatat faptul că acesta avea 9 identități false în bazele de date.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, care a dispus reținerea pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, urmând a fi demarate procedurile în vederea predării către autoritățile din Italia.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*