Administrație

Robu susţine că s-au făcut progrese în privinţa curăţeniei stradale

Robu susţine că s-au făcut progrese în privinţa curăţeniei stradale

Aproape 90 de reclamaţii trimise de timişoreni pe Facebook către pagina Sesizări insalubritate au fost soluţionate.

“Așa cum am mai afirmat, de mai multe ori în ultimele zile, s-a progresat mult în privința curățeniei de când ne-am implicat noi -eu și dv.-. Am ajuns ca toate cele 87 de sesizări făcute de dv pe pagina Facebook deficată -Sesizari insalubritate- să fie rezolvate. Din păcate, însă, unii concitadini de-ai noștri produc zi de zi noi grămezi de gunoi. Și noi, dacă ținem la orașul nostru, n-avem decât să muncim, în continuare și să suportăm cheltuielile pentru a-l curăța de mizeria făcută de ei, dar, în paralel, trebuie și să ne mobilizăm mai bine, să-i prindem și să-i pedepsim. În primul rând, vom face demersuri pentru ca cei fără contract cu operatorul de salubritate să-și facă, fără excepție”, a transmis primarul Nicolae Robu.

Edilul a precizat că a aflat de la RETIM că doar pentru 80% din locuințele din Timișoara s-au semnat contracte de salubritate.

“Inadmisibil! Asta înseamnă că în jur de 25.000 de locuințe nu au astfel de contracte! Și dacă avem în vedere că cine nu are contract nu are nici pubelă, explicația pentru mulțimea de grămezi de gunoi ilegale apărute după scoaterea Primăriei din ecuația salubrizării pe gunoiul casnic devine evidentă! Că doar și în acele locuințe se produce gunoi și în niciun caz el nu se evaporă! Haideți, stimați timișoreni, să-i identificăm și să-i punem la punct pe acești semeni ai noștri care ne dezonorează orașul și ne fac viața amară -mă refer la cei fără contract de salubritate-!!! Numai ÎMPREUNĂ putem reuși! Eu le comunic ultimativ: când îi vom ști -și garantez că vom ajunge să-i știm!-, le vom aplica pedepsele maxime prevăzute de lege și îi vom face de râsul orașului și al țării prin mediatizare!”, a mai declarat Robu.

Foto: arhivă

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*