Utile

Cum va fi vremea în Crișana și Banat în weekend

Cum va fi vremea în Crișana și Banat în weekend

Sâmbătă, 12.01.2019, vremea va fi în continuare rece, cu cer mai mult noros și va ninge slab, începând din nord-vestul regiunii. Vântul va sufla slab la moderat cu intensificări locale ziua. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -5 și 0 grade, iar cele minime între -6 și -1 grad.

Duminică, 13.01.2019, vremea se va încălzi și va fi apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi noros și pe arii extinse se vor semnala precipitații mixte. Vântul va sufla slab la moderat cu intensificări în nord-vestul regiunii, mai ales în a doua parte a nopții. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 și 4 grade, iar cele minime între -3 și 1 grad.

Luni, 14.01.2019, vremea va fi în general închisă și va continua să se încălzească. Cerul va fi mai mult noros. Pe arii extinse ziua se vor semnala ploi și lapovițe, care vor favoriza formarea poleiului. În cursul nopții precipitațiile vor fi sub formă de ninsori, iar aria lor se va restrânge la local. Izolat cantitățile cumulate vor fi mai însemnate. Vântul va sufla în general moderat cu intensificări temporare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 5 grade, iar cele minime între -6 și -2 grade.

Întrucât carosabilul va fi umed, DRDP Timişoara face apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Dispecerat DRDP Timișoara: 0256.246620.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*