Eveniment

Accidente cu 7 victime în judeţul Arad

Accidente cu 7 victime în judeţul Arad

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme a avut loc sâmbătă dimineața, la intersecția Curtici cu Sântana. Un alt accident a avut loc între Pilu și Socodor, unde o mașină în care se aflau două persoane s-a răsturnat.

La accidentul produs la intersecția Curtici cu Sântana au fost trimise ehipaje de descarcerare și SMURD, în total 13 subofițeri, un medic și un asistent.

În același timp, pe drumul național 79 A, între localitățile Pilu și Socodor, un autoturism în care se aflau două persoane s-a răsturnat în afara carosabilului.

Persoana rămasă încarcerată în urma impactului dintre cele două autoturisme a fost declarată decedată.

Din primele informații, accidentul de la intersecția Curtici cu Sântana a avut loc după ce șoferul unui autoturism marca Toyota nu a adaptat viteza la condițiile de deplasare, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens unde a intrat frontal într-un autovehicul marca VW. Celelalte victime ale accidentului sunt evaluate de cadrele medicale sosite la fața locului.  Conform informațiilor furnizate, accidentul s-a soldat cu decesul unui bărbat – șoferul autoturismului Toyota – și cu rănirea a doi bărbați – care au suferit un traumatism cranio-facial, respectiv un traumatism toracic – și a unui copil.

În ceea ce privește accidentul dintre Pilu și Socodor, reprezentanții IPJ Arad spun că este vorba despre o autoaccidentare, cei doi ocupanți ai autoturismului nefiind răniți.

Sursa: aradon.ro

Foto: Facebook/RadarArad

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*