Eveniment

A fost prins unul dintre tâlharii care în noiembrie a furat un taxi şi a făcut accident pe strada Polonă

A fost prins unul dintre tâlharii care în noiembrie a furat un taxi şi a făcut accident pe strada Polonă

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au arestat preventiv, un tânăr de 25 de ani, bănuit de comiterea unei tâlhării.

În data de 11 ianuarie,în jurul orei 22:00, lucrătorii Poliţiei de Frontieră  Curtici au identificat un tânăr, de 25 de ani, bănuit de tâlhărie.

În fapt, în 12 noiembrie 2018, doi bărbaţi ar fi solicitat un taximetru pentru a-i transporta la o anumită destinaţie, iar din cauza faptului că erau în stare de ebrietate, conducătorul taximetrului a refuzat să-i transporte. În urma unei altercaţii verbale şi folosind violenţa, bărbaţii l-au dat afară din autoturism şi au pornit la drum, iar pe strada Polonă din Timişoara au acroşat un alt autoturism parcat, părăsind şi taximetrul.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie califacată, tânărul de 25 de ani fiind arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului, precum și pentru identificarea celui de-al doilea bărbat.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*