Life-style

Primul târg de nuntă din 2019 începe la Casa Tineretului

Primul târg de nuntă din 2019 începe la Casa Tineretului

Primul eveniment din anul 2019 dedicat viitorilor miri – Târg de nuntă Timișoara Dalisis – are loc în acest final de săptămână în perioada 11-13 ianuarie 2019, la Casa Tineretului din Timișoara. Paradisul rochiilor de mireasă, precum și o gamă completă de servicii pentru organizarea unei nunți vor fi la dispoziția celor care urmează să își unească destinele, în total peste 80 de furnizori fiind prezenți cu ofertele anului.

Răsfățatele evenimentului vor fi viitoarele mirese, care se vor bucura în exclusivitate de rochiile din colecțiile anului 2019, aparținând unor branduri celebre, precum: Natalia Vasiliev, Fashion Princess, Amour Couture, Pour Elle Mariage, Casa Marcu. De la amenajarea perfectă a sălii până la ținuta impecabilă a tinerilor căsătoriți – toate pot fi programate în doar câteva ore, la Casa Tineretului, unde furnizori de prestigiu din țară își vor expune pachetele atractive și vor oferi consultanță doritorilor, pe durata celor trei zile de târg.

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, organizatorii târgului concentrează într-un singur loc toate serviciile necesare pentru a avea o nuntă de poveste.

Târgul Timisoara Dalisis – Casa Tineretului poate fi vizitat după următorul orar:

Vineri, 11 ianuarie: 14:00-20:00

Sâmbătă, 12 ianuarie: 10:00-20:00

Duminică, 13 ianuarie: 10:00-18:00

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*