Cultură

Marius Manole și Medeea Marinescu joacă la Timişoara într-o piesă regizată de Radu Beligan

Marius Manole și Medeea Marinescu joacă la Timişoara într-o piesă regizată de Radu Beligan

Primul spectacol „de turneu” din Capitală  în noul an îi readuce la Timișoara pe doi dintre cei mai admirați actori români, într-o seducătoare comedie romantică: Marius Manole și Medeea Marinescu vor juca „Fă-mi loc”, în 14 ianuarie, de la ora 20:00, pe scena Operei Naționale Române din Timișoara. Spectacolul a fost regizat de o adevărată legendă a teatrului românesc, maestrul Radu Beligan.

„Fă-mi loc!” spune povestea a doi tineri pe care ajunul Crăciunului  îi surprinde în cușeta unui tren de noapte. Ea, o fată singură, șarmantă, aventurieră, el, un bărbat cu principii, pus în fața unui eveniment neprevăzut ce-i va răsturna întreaga existență. E seara dinaintea Crăciunului, momentul în care simțim mai mult ca oricând dorința să fim înconjurați de familie și de cei pe care îi iubim cu adevărat. Hazardul îi aduce pe Manuel şi Camilla împreună, doi oameni ce nu au aparent nimic în comun, ceea ce va stârni nenumărate „scântei”. Însă amândoi caută să înțeleagă și să se înțeleagă, amândoi au nevoie să se destăinuie, și mai mult, amândoi au nevoie de a se vindeca de singurătate.

„Fă-mi loc!” este un spectacol care ne invită să reflectăm asupra propriei noastre existențe dincolo de orice conveniență socială”, dezvăluie realizatorii evenimentului. Scenografia este creația Mădălinei Marinescu, iar light design-ul este conceput de Roxana Docan.

Biletele pentru prima reprezentație a spectacolului la Timișoara în acest an s-au pus în vânzare la Agenția Operei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*