Eveniment

Poliţiştii au prins un hoţ care a furat tot ce i-a picat la mână. Pagube de 15.000 de euro

Poliţiştii au prins un hoţ care a furat tot ce i-a picat la mână. Pagube de 15.000 de euro

Polițiștii timișoreni efectuează cercetări față de un tânăr, de 24 de ani, bănuit de comiterea mai multor furturi, care a fost identificat miercuri.

În fapt, în dimineața zilei de 15.12.2018, acesta ar fi sustras de pe strada Martir Istovan Andrei din Timișoara un autoturism cauzând un prejudiciu de 1.000 de euro. În perioada 22-27 decembrie 2018, cel în cauză, dintr-un alt garaj situat pe strada Barbu Iscovescu a mai sustras un autoturism și un set de patru jante din aliaj de aluminiu cu anvelope, cauzând un prejudiciu de 4.900 de euro.

De asemenea, în noaptea de 25 spre 26.12.2018, bănuitul prin forțarea lacătelor a trei garaje de pe strada Mareșal Constantin Prejan de pe raza municipiului, ar fi sustras mai multe bunuri (un laptop, mai multe perechi de încălțăminte, două trolere, douăzeci și nouă de sticle cu băuturi alcoolice, două geamantane tip troler, un sac de detergent) și patru jante din aliaj de aluminiu cu anvelope, cauzând un prejudiciu de 4.500 de euro.

Totodată, în data de 06.01. a.c. a mai fost reclamat un furt de motocicletă, prin folosirea de chei potrivite dintr-un garaj situat pe strada Szlatna, un set de patru jante din aliaj de aluminiu cu anvelope și un geamantan, cauzându-se un prejudiciu de 5.000 de euro.

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 90%, bunurile recuperate fiind predate păgubiților.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, bănuitul fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a tânărului.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*