Eveniment

Hoţ prins de poliţişti după ce a furat bani de câteva ori din acelaşi bancomat

Hoţ prins de poliţişti după ce a furat bani de câteva ori din acelaşi bancomat

Un bărbat de 28 de ani a fost reținut de polițiștii timișeni pentru comiterea unui furt dintr-un ATM.

În data de 8 ianuarie, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara au identificat un bărbat, de 28 de ani, bănuit de comiterea mai multor furturi dintr-un bancomat situat în incinta unei societăți comerciale.

În fapt, în perioada septembrie – decembrie 2018, cel în cauză, ar fi sustras în mod repetat, dintr-un ATM, situat în incinta unei societăți comerciale din Timișoara, diferite sume de bani, în această perioada fiind reclamat un prejudiciu total de 14.300 de lei.

În urma investigațiilor efectuate, s-a reușit prinderea în flagrant a unui bărbat de 28 de ani, care în noaptea de 08.01 a.c., a sustras printr-o fantă laterală, suma de 300 de lei, în momentul în care un client a accesat bancomatul.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, bănuitul fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitului precum si recuperarea prejudiciului.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*