Eveniment

Tineri prinşi cu cocaină, în PTF Porţile de Fier I

Tineri prinşi cu cocaină, în PTF Porţile de Fier I

Poliţiştii de frontieră şi inspectorii vamali de la PTF Porțile de Fier I au descoperit, cu ajutorul inelui polițist Nabapa, ascunse într-un autoturism în care seaflau doi cetăţeni români, două  pachete cu 425 grame de substanță de culoare albă, susceptibilă a fi cocaină.

În data de 05.01.2019, în jurul orei 00.15, în Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I, judeţul Mehedinţi, s-au prezentat pentru a intra în ţară, doi cetățeni români, în vârstă de 34 de ani și 35 de ani, călătorind cu autoturismul marca BMW, înmatriculat în România.

În baza profilului de risc, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra autovehiculului și persoanelor in cauză.

Astfel, cu ajutorul câinelui polițist Nabapa au fost descoperite ascunse, în spaţii special amenajate în zona pedalelor și în bordul autoturismului, două pachete cu substanță pulverulentă de culoare albă, susceptibilă a fi cocaina, cu o masă totală de aproximativ 425 grame.

Substanța va fi trimisă spre analiza la laboratorul de specialitate, iar în cauză se efectuează cercetări de către autoritățile competente, urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*