Social

Zeci de oameni blocaţi de azi noapte în aeroport, din cauza condiţiilor meteo

Zeci de oameni blocaţi de azi noapte în aeroport, din cauza condiţiilor meteo

Un avion cu aproape 200 de pasageri a aterizat de urgenţă la Timişoara, deşi destinaţia era Salonic, Grecia. Cursa Ryanair 1ZG/858 de la Londra Stansted la Salonic a aterizat la Timișoara vineri, la ora 22.37, din cauza condițiilor meteo nefavorabile pe aeroportul Salonic (ninsoare puternică și aeroport închis).

Cei 182 de pasageri au fost debarcați în aerogară, primind asistență din partea reprezentanților companiei aeriene. Întrucât condițiile meteo de pe aeroportul de destinație nu se îmbunătățeau, reprezentanții companiei le-au oferit varianta de a pleca cu autocarele spre Grecia. Peste 100 pasageri au plecat cu autocarele, însă 71 de persoane au refuzat și au rămas în aerogară, în zona sosiri externe, protestând față de această situație.

Reprezentanții Aeroportului Timișoara au oferit pasagerilor tot sprijinul pentru a aștepta în mod civilizat rezolvarea situației.

UPDATE ora 11: Compania aeriană grecească Aegean va trimite astăzi o cursă specială la Timișoara pentru a prelua pasagerii rămași. Zborul este estimat să sosească în jurul orei 14.00, astfel încât pasagerii nu vor mai fi cazați la hotel, ei vor rămâne în aeroport (în Salonul Oficial) până la sosirea cursei care îi va transporta la destinație.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*