Administrație

Străzi igienizate după ce timişorenii au reclamat pe Facebook

Străzi igienizate după ce timişorenii au reclamat pe Facebook

După cum vă informam marţi, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a creat o pagină pentru Sesizări de insalubritate ce poate fi accesată pe Facebook. Sesizările timişorenilor trebuie să fie trimise împreună cu imaginea cu gunoaiele, cu data și locaţia incluse.

Miercuri, primarul a anunţat că au fost curăţate primele şase străzi.

„Așa cum v-am promis, sesizările dvs. se constituie în sesizări oficiale către cei responsabili să le rezolve – ADID și RETIM, când e vorba de gunoiul casnic, indiferent dacă e pe străzi, în parcuri, piețe etc., respectiv HORTICULTURA, când e vorba de gunoiul necasnic. Urmare a sesizărilor dvs., pentru care vă mulțumesc -ele vădesc spiritul civic de care dați dovadă, s-a intervenit în toate locațiile indicate până ieri (n.r. – marţi) dimineață. Mi s-au raportat concret ca rezolvate locațiile:

1). Str. Martir C-tin Garjoaba

2). Str. Lacului

3). Str. Virgil Onotiu

4). Str. Odobescu colt cu Str. Romulus

5). Str. Marius Ciopec nr. 10

6). Str. Marius Ciopec nr. 16

7). Str. Petru Negulescu

dar au fost mult mai multe intervenții, însă sistemul de raportare încă nu funcționează suficient de bine. Continuați să faceți sesizări și veți vedea că, ÎMPREUNĂ, vom face ca orașul nostru să fie exemplu de oraș curat”, a scris Nicolae Robu pe Facebook.

 

Foto: arhivă

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*