Social

2019 o găsește pe Adina din Grabaţ și cei 8 copii ai săi într-o casă nouă!

2019 o găsește pe Adina din Grabaţ și cei 8 copii ai săi într-o casă nouă!
Adora Beauty

Reprezentanţii Asociaţiei „Acasă în Banat” alături de voluntari au ajutat-o, sâmbătă, să se mute în casă nouă pe o femeie cu opt copii.

Recent, peste 30 de voluntari au fost alături de asociația Acasă în Banat pentru a realiza o intervenție de urgență la o casă unde locuia femeia cu 8 copii, în satul Grabaț, comuna Lenauheim, judeţul Timiș. Adina Bemșa are 8 copilași și s-a mutat de câteva luni într-o casă părăsită din sat. Aici nu exista curent electric, pereții erau neigienizați, casa nu avea geamuri și prin ușă bătea vântul. Pentru a asigura familiei un loc curat peste iarnă, sâmbătă, 8 decembrie, voluntarii au venit în sprijinul ei.

Iată că femeia a primit zilele trecute o casă în satul Gabraţ de la Primăria Lenauheim. Este vorba despre o casă de stat, cu chirie, recent eliberată, repartizată acum Adinei și copiilor ei de către Consiliul Local.

„Pe această cale mulțumim administrației locale a comunei Lenauheim că a găsit într-un timp atât de scurt o soluție pe termen lung pentru această familie! De asemenea, le mulțumim celor 10 persoane fizice și Primăriei Secaş pentru ofertele făcute de cazare temporară sau chiar definitivă, în diferite colțuri ale Banatului și chiar în țară! Este de înțeles că Adina a preferat să rămână în satul ei natal și ne bucurăm că s-a găsit o soluție pentru ea, aici. În luna ianuarie vrem să revenim la Adina, la noua casă, să o ajutăm cu lucrări de reparație și îmbunătățire a condițiilor de locuit. În funcție de vreme, vom anunță ziua exactă și necesarul de materiale pentru intervenție. Ne bucurăm că încheiem anul cu o așa veste bună”, au transmis reprezentanţii Asociaţiei „Acasă în Banat”.

 

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*