Eveniment

Razie pe șosele din Timiș! Au curs amenzile

Razie pe șosele din Timiș! Au curs amenzile

Șoferii indisciplinați s-au ales cu amenzi drastice în perioada sărbătorilor de iarnă! Aceștia s-au ales cu permise suspendate și amenzi usturătoare pentru neutilizarea centurii de siguranță și viteză prea mare.

Timp de patru zile, în perioada  21 – 26 decembrie, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, aplicând peste 100 de sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi, 23  dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză.

Astfel, au fost întocmite 15 dosare penale pentru infracţiuni rutiere şi aplicate 111 sancţiuni contravenţionale, 23 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 11 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

Ca măsură complementară, au fost reţinute în vederea suspendării 23 permise de conducere pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, nerespectarea limitelor legale de viteză, neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor. De asemenea, a fost retras 1 certificat de înmatriculare.

În zilele de weekend poliţiştii rutieri continuă acţiunile.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*