Life-style

Goombay Dance Band, Kamelia și Fantazia concertează de Revelion la Arad

Goombay Dance Band, Kamelia și Fantazia concertează de Revelion la Arad
Adora Beauty

Arădenii sunt invitaţi să sărbătorească trecerea în noul an în stradă. Conform tradiţiei, Revelionul va fi marcat în centrul oraşului cu concerte şi cu un show impresionant de artificii.

Celebra trupă din anii 1970-80, Goombay Dance Band, din Germania, va cânta la Revelionul Centenar 2019, din centrul municipiului Arad.

În deschiderea concertului Goombay Dance Band, în seara zilei de 31 decembrie, pe scena din faţa Palatului Administrativ vor urca, de la ora 22:00, arădenii de la Fantazia, dar şi Kamelia.

Creată în 1979 în Germania, decătre Oliver Bendt, formația Goombay Dance Band și-a luat numele după un mic golf de pe insula Caraibe Sf. Lucia. Muzica lor are un sunet distinctiv (oarecum similar cu cel al trupei Boney M), un amestec de soca, calypso și western pop. Grupul s-a bucurat de un mare succes la începutul anilor ’80, înregistrând mai multe hit-uri, printre care   numite „Sun of Jamaica”, „Seven Tears” sau „Aloha-Oe, Until We Meet Again”.

Autoritățile spun că au ales trupa germană după ce la revelionul trecut, legendara trupă Saragossa Band s-a bucurat de mare succes la Arad.

Organizatorii, Primăria Arad și Centrul Cultural Municipal promit un foc de artificii spectaculos.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*