Social

Mai multe avarii, remediate de Enel. Numărul celor fără curent a scăzut la 3.300 în Timiş

Mai multe avarii, remediate de Enel. Numărul celor fără curent a scăzut la 3.300 în Timiş

Aproximativ 200 de echipe ale E-Distribuție și ale contractorilor societății sunt mobilizate în zona de responsabilitate a E-Distribuție Banat și intervin în continuare în teren pentru remedierea avariilor provocate de căderile de zăpadă. Principalele cauze care au produs defecțiuni ale rețelei de distribuție a energiei electrice au fost copacii rupți sub greutatea zăpezii depuse care au căzut peste liniile electrice, rupând sau contorsionând conductoarele și ducând la spargerea izolatorilor.

„După remedierea efectelor din rețeaua de medie tensiune, echipele vor rămâne în teren până la remedierea tuturor deranjamentelor individuale sau colective din rețelele de joasă tensiune. Reamintim clienților numerele de telefon pentru semnalarea de deranjamente: 0800070444 (număr tip Tel Verde, apelabil gratuit din rețelele de telefonie din România) sau prefixul județului +929 (număr cu tarif normal).

În data de 20 decembrie, la ora 10.00, situația era următoarea:

–        în judeţul Timiș erau nealimentate 11 linii electrice aeriene de medie tensiune parțial, fiind afectate 20 localităţi.

–        în județul Caraș Severin erau nealimentate 4 linii electrice aeriene de medie tensiune parțial, fiind afectate 7 localităţi.

–        în judeţul Arad erau nealimentate 2 linii electrice aeriene de medie tensiune parțial, fiind afectate 2 localități.

–        în județul Hunedoara erau nealimentate 7 linii electrice aeriene de medie tensiune parțial, fiind afectate 7 localităţi.

În urma lucrărilor din timpul serii și a nopții, numărul clienților nealimentați ca urmare a avariilor din rețelele de medie tensiune a scăzut la aproximativ 4.200, din care circa 3.300 în judetul Timiș, 600 în Caraș-Severin, circa 100 în Arad și 200 în Hunedoara.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*