Social

E dezastru în Timiş din cauza zăpezii. ISU a avut 58 de intervenţii în doar două ore

E dezastru în Timiş din cauza zăpezii. ISU a avut 58 de intervenţii în doar două ore

Duminică, în intervalul orar 08:00 – 10:30, ISU Timiș a fost solicitat să intervină la 58 de situații de urgență, dintre care: 1 incendiu,

40 degajări copaci/crengi căzute pe autoturisme și partea carosabilă, în urma căror au fost afectate 18 autoturisme, 7 degajări cabluri de pe partea carosabilă,1 stâlp căzut,6 străzi înzăpezite/blocate.

La nivelul județului Timiș, la ora 08:00, 60 de localități erau parțial/total nealimentate cu energie electrică, peste 40.000 de clienți. De asemenea, Spitalul din Făget este nealimentat cu energie electrică.

În prezent, pentru restabilirea energiei electrice în localitățile afectate lucrează 24 de echipe.

În continuare pe drumurile naționale, județene și pe sectorul de autostradă, s-a acționat astfel:pe sector autostradă cu 60 utilaje;pe drumurile naționale – 42 de utilaje;

În Timișoara se intervine cu mai multe utilaje de la toate societățile subordonate și anume: 19 buldo-excavatoare , 7 mini încărcătoare, 4 autospeciale, 18 autobasculante, 8 răspânditoare material antiderapant, 9 utilaje cu lama, 2 tramvaie cu lama și aproximativ 250 de oameni de la toate societățile subordonate intervin pe teren. Toate societățile care se ocupă de întreținerea spațiilor verzi sunt pe teren.

De asemenea, Penitenciarul Timișoara a trimis 30 de oameni în sprijinul primăriei Timișoara.

În total, în municipiul Timișoara a fost răspândită o cantitate de 210 tone material antiderapant.

La această oră, drumurile naționale și județene sunt greu practicabile. De asemenea, unele străzi din municipiul Timișoara sunt blocate, sau greu accesibile.

Foto: Facebook/Ervin Boer

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*