Eveniment

Accidente rutiere și copaci căzuți. Ninsorile din ultimele ore au produs efecte în Timiș

Accidente rutiere și copaci căzuți. Ninsorile din ultimele ore au produs efecte în Timiș

Pentru gestionarea optimă a situațiilor de urgență, la sediul ISU Timiș a fost convocat Centrul Județean de Coordonare și Conducere a intervenției și Grupa Operativă ISU Timiș.

În aceste momente, la nivelul municipiului Timișoara, unde s-au înregistrat cele mai multe situații de urgență, se acționează cu peste 120 de pompieri militari și autospeciale de intervenție.

De asemenea, peste 100 de pompieri au fost alertați și asigură permanența, fiind pregătiți să intervină în orice situație.

Până la această oră, ISU Timiș a fost solicitat să intervină la multiple accidente rutiere și intervenții de degajare cabluri și copaci căzuți.

RECOMANDĂRI

Celor care pleacă la drum în această perioadă, ISU le recomandă să aibă autoturismele echipate corespunzător, să se intereseze asupra stării drumurilor înainte de pornire și să respecte semnalele ori restricțiile autorităților.

Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență sau alte date utile despre manifestarea fenomenelor meteorologice periculoase pot fi obținute prin intermediul aplicației DSU, care poate fi descărcată gratuit din Google Play Store și App Store.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*