Social

Cel mai mare sandwich din ţară va fi preparat la Timişoara, de Cantina Socială

Cel mai mare sandwich din ţară va fi preparat la Timişoara, de Cantina Socială

Aniversare la Cantina Socială din Timișoara. La  101 ani de la înființare, Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara, de care aparţine cantina, va marca într-un mod inedit momentul. Angajaţi şi voluntari vor pregăti cel mai mare sandwich din România.

Evenimentul va avea loc în Piața Unirii din Timișoara, vineri, 14 decembrie, între orele 11.00 și 13.00, și constă în realizarea unui sandwich caritabil, uriaș, de 101 metri (cel mai mare din România), de către reprezentanții tuturor instituțiilor publice, a instituțiilor aflate în subordinea Primăriei Municipiului Timișoara, angajații Cantinei Sociale, voluntari și timișoreni, precum și realizarea unui banner al evenimentului.

„Evenimentul va fi o sărbătoare, o recunoaștere a caracterului și implicării sociale a cetățenilor Timișoarei, a instituțiilor publice, a elevilor și a comunității de-a lungul timpului. Proiectul va așeza Timișoara pe harta umanității, a sensibilității și a solidarității la nivel național”, spun organizatorii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*