Eveniment

Case mistuite de flăcări la Timișoara

Case mistuite de flăcări la Timișoara
Adora Beauty

Necaz mare chiar acum în prag de sărbători pentru două familii din Timișoara. Un incendiu provocat de unul din copii le-a cuprins locuințele în această seară. Totul s-a petrecut pe strada Peneș Curcanul.

Flăcări mari și un fum gros a cuprins vecinătatea. Aproximativ 50 de metri pătrați din locuință au fost distruși de flăcări.Un tânăr de 17 ani a suferit arsuri la mâini și a fost transportat de urgență la spital. Potrivit martorilor, tânărul este cel care ar fi provocat incendiul, după ce a dat foc unei saltele. Acesta este bolnav și nu era supravegheat în acel moment.

La locul intervenției, Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Timiș s-a deplasat cu 3 autospeciale cu apă și spumă. La operațiune au participat doi ofițeri și 13 subofițeri. În momentul sosirii echipajului,  focul se manifestă la trei încăperi cu posibilitatea de extindere.

Am fost solicitați să intervenim pentru lichidarea unui incendiu la o locuința. La sosirea echipajelor la locul intervenției incendiul se manifestă cu ardere generalizată la o încăpere de locuința, ulterior s-a extins la acoperișul acesteia și a  ars pe o suprafață de aproximativ 50 mp.  De asemenea s-a extins și la o parte din acoperișul unei anexe alăturate”, a transmis Elena Megherea, purtător de cuvânt al ISU Timiș.

După câteva ore bune pompierii au reușit să lichideze incendiul.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*