Politic

Paturi, alimente și haine pentru familii nevoiașe din Becicherecu Mic

Paturi, alimente și haine pentru familii nevoiașe din Becicherecu Mic

Săptămâna aceasta a fost una plină de evenimente pentru Organizația de Femei ALDE Timiș. Începând cu prima zi din săptămână, la inițiativa medicului Alina Brie, președintele OFLDE Timiș, doamnele au fost la Asociația Handicapaților Locomotor Timișoara, acolo unde cei prezenți au primit daruri. Mijlocul săptămânii le-a prins pe doamne prin județ, mai exact în comuna Becicherecu Mic, acolo unde patru familii ce au în total treizeci de copii au primit alimente, dulciuri, haine și jucării.

”Acțiunea din Becicherecu Mic a fost impresionantă, o dată pentru că doamnele din OFLDE Timiș s-au mobilizat exemplar, motiv pentru care le și mulțumesc, iar la final și cea mai importantă a fost bucuria copiilor la care am poposit. Sunt atât de multe situații de genul acesta și atât de multe familii nevoiașe, ne-am dori să putem fi de folos cât mai multora. La Becicherecu Mic am găsit familii cu șase copii care locuiesc într-un container cu o singură cameră. Pentru ei am început să strângem bani pentru o mașină de spălat, am cumpărat paturi supraetajate și vom continua să ne îngrijim de cele trebuincioase ”, a spus Alina Brie, președinte OFLDE Timiș.

Tot la inițiativa OFLDE, Corul Avocaților din Timișoara va colinda, astăzi, bolnavii de la Louis Țurcanu. Evenimentele au avut loc cu ocazia zilei de Sfântul Nicolae.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*