Social

Doi angajați ai Retim, surprinși când aruncau deșeuri cu mașina în zona Dâmbovița

Doi angajați ai Retim, surprinși când aruncau deșeuri cu mașina în zona Dâmbovița

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului acționează permanent ca să depisteze persoanele care abandonează deșeuri în Timișoara, formând astfel rampe clandestine de deșeuri.

Un sprijin semnificativ pentru acțiunile desfășurate acolo unde sunt depozitate cantități mari de deșeuri sunt camerele video amplasate pentru a-i depista pe cei care aruncă gunoaie în oraș.

Spre exemplu, numai în cursul zilei de ieri au fost 6 persoane, care au fost sancționate cu amenzi de 8.500 lei pentru că au fost surprinse abandonând deșeuri pe străzile Treboniu Laurian, Renașterii şi Liviu Rebreanu.

Astăzi, trei bărbați au fost surprinși de polițiștii locali chiar în timp ce abandonau cu o mașină o cantitate mare de deșeuri, în special provenite de la amenajări interioare, în zona Dâmbovița, și aceștia fiind sancționați cu câte 2.000 lei fiecare. Doi dintre aceștia erau angajați ai Retim.

Polițiștii locali au aplicat, de la începutul anului, un număr de 2.319 sancțiuni contravenționale pentru abandonarea de deșeuri, atât în urma constatărilor din teren ale polițiștilor locali, cât și ca urmare a surprinderii cu ajutorul camerelor video a persoanelor care aruncă tot felul de resturi pe jos sau depozitează diverse materiale rezultate în urma curățeniei ori amenajărilor interioare în locuri interzise.

Cetățenii cu simț civic pot sesiza astfel de cazuri la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 sau pe adresa de email contact@politialoctm.ro.

Poliția Locală atrage atenția celor certați cu bunul simț să nu mai arunce deșeuri pe domeniul public deoarece, pe lângă faptul că în acest fel conferă un aspect inestetic orașului, riscă sancțiuni drastice.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*