Social

Festivalul Timfloralis va avea loc în trei mari pieţe din centrul oraşului

Festivalul Timfloralis va avea loc în trei mari pieţe din centrul oraşului
Adora Beauty

Municipalitatea a stabilit data la care va avea loc Festivalul Florilor, “Timfloralis”. Astfel că festivalul dedicat florilor va avea loc în perioada 19 – 21 aprilie 2019.

Reprezentanţii Primăriei Timişoara au mai anunţat că, spre deosebire de alţi ani, în 2019, festivalul florilor va fi organizat în toate cele trei mari pieţe din centrul oraşului: Piaţa Unirii, Piaţa Libertăţii şi Piaţa Victoriei.

Timp de trei zile, organizatorii vor aduce împreună designeri, arhitecţi, peisagişti, florişti internaţionali, ecologişti, studenţi, elevi, şcoli, universităţi, artişti, firme şi comercianţi al căror scop va fi de a evidenţia frumuseţea naturii, respectiv a florilor în contextul urban cu tematica “Floral happiness”. Proiectul mai cuprinde, în afară de expoziţiile florale şi de aranjamente, workshop-uri atât pentru publicul larg, cât şi pentru florişti profesionişti, o paradă a modei cu accesorii florale, spectacole inedite de muzică şi dans, evenimente cu şi pentru copii. În 2019, Timfloralis se va desfăşura în premieră în toate cele trei pieţe centrale ale Timişoarei – Piaţa Victoriei, Piaţa Libertăţii şi Piaţa Unirii!

Designerii florişti interesaţi de participarea la festival sunt invitaţi să trimită o propunere de proiect (scurtă descriere, amplasament dezirabil, un buget necesar, reprezentare grafică aproximativă şi număr de contact) la adresa de mail: boe@primariatm.ro până la data de 31.01.2019.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*