Social

Robu despre decorațiunile de Crăciun: “De aproape sunt niște ciudățenii, dar la o anumită distanță arată bine”

Robu despre decorațiunile de Crăciun: “De aproape sunt niște ciudățenii, dar la o anumită distanță arată bine”

Decorațiunile de Crăciun din centrul Timişoarei sunt catalogate urâte și hidoase de unii cetăţeni, pe rețelele de socializare. În schimb, sunt pe placul primarului Nicolae Robu, care susține că nu a studiat Moş Crăciunul pus lângă bradul din Piaţa Operei de aproape, dar de la distanţă arată bine.

Noi am alocat foarte puțini bani pentru aceste amenajări. Sunt reușite. Timișorenii îmi dau feedback-uri pozitive, le place, apreciază ce s-a făcut. Eu nu am studiat îndeaproape acei Moși Crăciuni. Da, am văzut și eu poze. Că nu mă duc să mă uit acolo la fața locului la detalii. De aproape sunt niște ciudățenii acolo, dar la o anumită distanță arată bine”, a transmis edilul Nicolae Robu.

Acestea parcă par desprinse din filmele de groază. În loc de personajul simpatic, cu care copiii să se pozeze, pare destul de ciudat. Tinerii au umplut rețele de socializare cu poze, în care îl compară pe moș cu personaje din Războiul Stelelor sau Pirații din Caraibe.

Decorațiunile care îl înfăţişează pe Moş Crăciun şi renii din centrul Timişoarei au costat 16.500 de euro şi au fost recondiţionate de un profesor de la Facultatea de Arte din Timişoara.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*