Cultură

Cardul CulturaPlus al Instititutului Francez împlinește 10 ani

Cardul CulturaPlus al Instititutului Francez împlinește 10 ani

La ceas aniversar, cardul cultural al orașului își schimbă identitatea vizuală! Simplă și modernă, noua sa imagine își propune să ilustreze și mai bine dinamismul care-l caracterizează.

Creat în 2008, la inițiativa Instititutului Francez, cardul promovează  parteneriatul între instituțiile din Timișoara, cu scopul de a atrage publicul larg către noi practici culturale. Și Centrul Cultural German s-a alăturat proiectului, care numără în prezent 50 de parteneri. De 10 ani, Cardul CulturaPlus le oferă deținătorilor săi o serie de beneficii și reduceri unice în oraș! Acces gratuit la biblioteci și reduceri la librării, bilete cu preț redus la teatre, la filarmonică, la muzeu și la spectacole pentru copii și pentru adulți, precum și tarife preferențiale pentru înscrieri la cluburi educative și sportive.

Cu ocazia aniversării de 10 ani, Cardul CulturaPlus poate fi achiziționat la preț redus la Institutul Francez din Timișoara, până în 8 decembrie. Un excelent cadou pentru sine sau pentru cei dragi într-o perioadă specială din an!

Mai multe detalii, pe site-ul Institutului Francez:

http://institutfrancais.ro/Timisoara/text/32/CARDUL_CULTURAPLUS/55

și pe Facebook: https://www.facebook.com/CardulCulturaPlus/

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*