Social

S-a câștigat marele premiu din acest an la Loto 6/49! Biletul norocos a fost jucat de un timișorean

S-a câștigat marele premiu din acest an la Loto 6/49! Biletul norocos a fost jucat de un timișorean

În luna decembrie, luna cadourilor, un timișorean a primit cel mai frumos cadou din partea Loteriei Române, mai exact el este cel care a câștigat marele premiu la Loto 6/49 la extragerile speciale de duminică seara, cu ocazia Centenarului, arată Loteria Română într-un comunicat.

Suma câștigată de norocos este de 3,72 milioane de euro, la Tragerea Suplimentară Loto 6/49, din 2 decembrie.

„Biletul norocos a fost jucat la agenția 35-007 (n.r. – aflată pe strada Timiş) din Timișoara și a fost completat cu o variantă simplă la Loto 6/49, prețul acestuia fiind de numai 10,50 lei. Cu același bilet, jucătorul a mai câștigat și un premiu de categoria a IV-a la Tragerea Principală Loto 6/49, în valoare de 30 lei.

Acesta este cel de-al cincilea câștig de categoria I obținut în acest an la Loto 6/49 și, până la această dată, cel mai mare premiu câștigat în acest an la acest joc. Ultima dată, premiul de categoria I, la Loto 6/49, s-a câștigat în data de 19.07.2018 și a fost în valoare de 9.720.865,12 lei. Conform Regulamentului privind organizarea și administrarea jocurilor loto, câștigătorul are la dispoziție 90 de zile de la data tragerii pentru a-și revendica premiul” arată Loteria Română.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*