Administrație

Ministrul Lucian Șova, în vizită la autostrada Lugoj-Deva

Ministrul Lucian Șova, în vizită la autostrada Lugoj-Deva

Ministrul Transporturilor, Lucian Șova, a fost astăzi în vizită de lucru pe lotul 3 al autostrăzii Lugoj – Deva. Acesta le-a transmis muncitorilor să facă tot posibilul să finalizeze cât mai repede lucrările, înainte de căderea zăpezii.

Ca să fie văzut de drumari, ministrul s-a urcat pe mai mulți paleți, de unde s-a adresat muncitorilor și personalului firmei de construcții.“Sunt mândru că sunt bacauan și cei mai mulți dintre voi sunt bacauani. Vă rog frumos să faceți toate eforturile pe care omenește este posibil să le faceți, astfel încât înainte de căderea zăpezii toată România să se bucure de muncă voastră. Eu am deplină încredere că împreună cu inginerii voștri știți ce aveți de făcut și se pot face lucrări grele, importante și la timp în România”, a transmis ministrul Lucian Șova.

Ministrul  Șova a discutat cu constructorul și cu privire la descărcarea de la nodul Holdea, pentru a se asigura că nu vor fi probleme în acest sens.

În ceea ce privește lotul 4 al acestei autostrăzi, Ministrul Transporturilor a declarat: ”Apreciez eforturile pe care le-a făcut antreprenorul de pe lotul 4, eforturi pe care le-am observat și cu prilejul vizitelor făcute de mine la lotul 3, din păcate, atunci am vizitat și lotul 4. Și am văzut că aici este o bună organizare și o bună dotare tehnică astfel încât lucrările să avanseze. După câteva luni urmează să vedem ce s-a întâmplat”.

Cu această ocazie, Ministrul Transporturilor, Lucian Șova a mai precizat și faptul că astăzi s-a semnat contractul privind proiectul Centură București, având că obiect construcția a peste 90 km de drum în regim de autostradă, dar a mai vorbit și de alte proiecte prezente și viitoare.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*