Administrație

Consiliul Județean Timiș vrea propriul ziar în 100.000 de exemplare

Consiliul Județean Timiș vrea propriul ziar în 100.000 de exemplare

Consiliul Județean Timiș a început să facă primele demersuri astfel încât să fie tipărit propriul ziar. Alesii au avut azi pe ordinea de zi a sedintei de plen un proiect de hotărâre privind “aprobarea editării, tipizării și difuzării publicației Agenda CJ a Consiliului Județean Timiș”.

Preşedintele Consiliului Județean a precizat că ziarul va cuprinde doar informaţii din domeniul administrativ. Consilierii opoziţiei nu s-au opus proiectului. Acestia au cerut doar ca în paginile ziarului să se regasească şi ei, astfel încât să nu fie doar un ziar de propagandă.

Suntem în decembrie și acum ne dorim de zece ori mai mult să se întâmple lucrul ăsta. De la 10.000 am ajuns la 100.000 de exemplare lunar. Dar nu asta este cea mai mare problemă, ci că nu se explică foarte clar, să vedem câte exemplare din cele 100.000 merg la nivelul municipiului Timișoara și câte în Lugoj. Din martie până în prezent nu s-a întâmplat nimic. Înseamnă că a fost o problemă. De ce nu s-a pus în aplicare?”, a  afirmat Nicolae Bitea, liderul grupului de consilieri PNL Timis.

Costul de editare şi tipărire al ziarului Consiliului Judeţean Timiş nu a fost încă stabilit.

Mă bucur că până la urmă a trecut acest proiect și a trecut cu un număr de o sută de mii de exemplare lunar, la opt pagini. Așteptăm ofertele pentru editare, tipărire și distribuție și atunci vom știi valorile acestui material. Am ținut foarte mult să realizăm în luna decembrie să prindem promovarea evenimentului național, Centenarul, sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire și cred că e important să promovăm acest proces istoric”, a explicat șeful CJ Timiș, Călin Dobra.

Costul de editare şi tipărire al ziarului Consiliului Judeţean Timiş nu a fost încă stabilit. Ziarul de opt pagini va fi distribuit prin intermediul primăriilor.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*