Eveniment

Autoturism furat din Olanda, confiscat de poliţiştii de frontieră timișeni

Autoturism furat din Olanda, confiscat de poliţiştii de frontieră timișeni

Poliţiştii de frontieră de la Moravița au depistat la controlul de frontieră un autoturism marca Toyota model Land Crusier, căutat de autorităţile din Olanda.

Miercuri seara, în Punctul de Trecere a Frontierei Stamora-Moravița, judeţul Timiș, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la frontieră, un cetăţean român, G.P., la volanul unui autoturism marca Toyota model Land Crusier.

În urma verificărilor specifice poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date Interpol ca fiind furat din Olanda.

Bărbatul în cauză a declarat că autoturismul aparține companiei pentru care lucrează în Olanda şi nu avea cunoştinţă despre faptul că ar fi căutat de autorităţi.

Drept urmare, autoturismul, în valoare de aproximativ 80.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moravița, în continuare fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*