Cultură

Școala de Arte din Timișoara celebrează România 100 prin forme și culori

Școala de Arte din Timișoara celebrează România 100 prin forme și culori

Școala de Arte din Timișoara vă invită joi, 29 noiembrie, la ora 17, la sediul Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș din str. E. Ungureanu nr.1 din Timișoara la expoziția intitulată „100 România Art”.

„100 România Art” celebrează 100 de ani de unitate națională românească prin intermediul creațiilor claselor de pictură, ceramică și artă decorativă coordonate de prof. Lucia Stoica și prof. Liliana Georgiades și clasa de sculptură – meșteșugari, prof. Marius Bacriu.

Elevii Școlii de Artă din Timișoara exprimă artistic prin forme, texturi și culori unitatea națională românească.

Prof. dr. Lucia Stoica, un artist activ în peisajul cultural al Timișoarei, le dezvoltă elevilor săi sensibilitatea artistică și atenția spre detalii cromatice princontururi și forme în care privitorul își recunoaște  propriile emoții. Prof. Liliana Georgiades își îndrumă elevii spre căutarea emoțiilor și a modalităților de exprimare artistică a acestora. Prof. dr. Marius Bacriu, un sculptor recunoscut la nivel național și internațional, transmite elevilor săi atenția spre textura și fibra materialului în care artiștii sintetizează simboluri ancestrale într-un limbaj artistic contemporan.

Fiți alături de elevii Școlii de Arte în cadrul unui eveniment în care artiști, la începutul carierei își caută propria identitate și propriul limbaj artistic în contextul celebrării a 100 de ani de identitate românească. La mulți ani România și drum senin artiștilor!

Intrarea este liberă.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*