Eveniment

Patru timişoreni, prinşi de jandarmi cu „iarbă” într-o singură zi

Patru timişoreni, prinşi de jandarmi cu „iarbă” într-o singură zi
Adora Beauty

Marţi, în timpul desfăşurării misiunilor de ordine publică, echipajele de jandarmi ale Grupării Mobile Timişoara au depistat mai multe persoane care aveau asupra lor substanţe interzise.

O primă persoană a fost observată, în jurul orei 13.00, pe o bancă pe malul Canalului Bega. La vederea echipajului de jandarmi, aceasta a avut un comportament ce a atras atenţia. Jandarmii i-au solicitat să îşi decline identitatea şi au procedat la controlul corporal preventiv. La verificări a rezultat că persoana în cauză este un tânăr cu domiciliul într-o localitate din judeţul Timiş. Asupra acestuia, în îmbrăcăminte, au fost găsite două pliculeţe cu fragmente vegetale de culoare verde-oliv, cu aspect şi miros de cannabis, o râşniţă pentru mărunţirea masei vegetale şi un pachet de foițe pentru confecționat țigarete.

Alte trei persoane au fost depistate, în jurul orei 15.30, pe o stradă din cartierul Fabric, în timp ce consumau o ţigară confecţionată artizanal, despre care există suspiciunea că are, în conţinut, substanţe interzise. La controlul corporal preventiv efectuat asupra acestora, a mai fost găsită o râşniţă şi un plic cu fragmente vegetale de culoare verde-oliv, cu aspect şi miros de cannabis.

Jandarmii au întocmit, în cele două cazuri, actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, având în vedere faptul că reprezintă infracţiune „deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept”.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*