Economic

Hong Kong se prezintă firmelor timișene. Oportunități de colaborare  

Hong Kong se prezintă firmelor timișene. Oportunități de colaborare  

Hong Kong Trade Development Council (HKTDC), cu sprijinul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, organizează pentru prima oară în Timișoara un seminar de afaceri cu tema: „Hong Kong: Your Perfect Partner in Belt and Road Business”.

Vor fi prezentate oportunitățile de afaceri oferite de firme din Hong Kong interesate în a face afaceri cu România cât și serviciile gratuite oferite de HKTDC. Evenimentul va avea loc în data de 4 decembrie, între orele 15 – 18, la  Hotel Continental, Sala Continental, etaj 1. Seminarul va fi urmat de o sesiune de networking.

Participarea firmelor este gratuită și se face pe baza pre-înregistrării la CCIAT și a unei invitații personalizate transmisă de HKTDC.

Înscrierile sunt acceptate în ordine cronologică, în limita locurilor disponibile.

Hong Kong Trade Development Council a fost înfiinţat în 1966 şi are birouri de reprezentare în 35 de ţări ale lumii. Fiind o asociaţie non-profit, HKTDC furnizează servicii gratuite. Principalele servicii gratuite furnizate: înregistrare gratuită şi oportunităţi de afaceri pentru firme; acces la baza de date (peste 100.000 de comercianți și producători din Hong Kong) (http://www.hktdc.com/suppliers/china-wholesale-suppliers/en); cataloage electronice de produse în 21 de ramuri industriale; organizarea a peste 30 de manifestări expoziționale pe an; programe de sponsorizare pentru firme/organizații din România care vizitează târgurile organizate în Centrul Expoziţional Hong Kong Convention & Exhibition Centre; organizare de standuri naționale ale României la târgurile din Hong Kong; buletine informative despre evenimentele organizate de HKTDC.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*