Social

14 tone de deșeuri voluminoase colectate până acum la Timișoara

14 tone de deșeuri voluminoase colectate până acum la Timișoara

În urma monitorizării efectuate în primele șapte zile de derulare a campaniei de colectare a deșeurilor voluminoase în municipiul Timișoara, reprezentanții Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș dau asigurări că aceasta se desfășoară în condiții normale  și că graficul de colectare este respectat în totalitate de operator.

Conform primelor date furnizate de către angajații firmei de salubrizare Retim Ecologic Service S.A., cantitatea de deșeuri voluminoase colectate până în prezent în Timișoara este de 14 tone. Containerele speciale pentru ridicarea acestor deșeuri sunt amplasate în fiecare zi, în două locații diferite din oraș.

Reprezentanții ADID Timiș le reamintesc timișorenilor că programul de colectare a deșeurilor voluminoase este de luni până vineri, în intervalul orar 10.30 – 18.30, iar graficul cu locațiile și datele de desfășurare a campaniei poate fi consultat atât pe site-ul www.adidtimis.ro, la secțiunea Anunțuri 2018, cât și pe pagina web a operatorului, www.retim.ro.

Această campanie se va încheia anul viitor, în data de 18 februarie.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*