Administrație

CJT a modernizat drumul Deta – Opatița – Birda

CJT a modernizat drumul Deta – Opatița – Birda
Adora Beauty

Consiliul Județean Timiș a inaugurat, marţi, lucrările de asfaltare a Drumului Județean 595C Deta – Opatița – Birda, în lungime de 7,7 km.

Prin această investiție, s-a realizat modernizarea infrastructurii, lățimea părții carosabile fiind  prevăzută la 6,50 m, cu acostamente de 2×0,75 m. În cadrul acestui proiect au mai fost realizate: 32 de de racorduri cu drumurile și străzile laterale, toate accesele necesare la proprietăți, podețe laterale și podețe transversale, dispozitivele de scurgere a apelor (șanțuri noi de pământ și șanțuri betonate).

Pentru reglementarea circulației și siguranță în trafic, pe acest tronson al DJ 595C s-au executat lucrări de semnalizare rutieră verticală și orizontală prin intermediul indicatoarelor de circulație și a marcajelor pe partea carosabilă.

Valoarea totală a lucrărilor de reabilitare a drumului județean 595C Deta – Opatița – Birda, este de 8.564.954,51 lei (fără TVA), fonduri asigurate din bugetul propriu al Consiliului Județean Timiș.

Obiectivul de investiții se găsește pe traseul drumului județean DJ 595C, care asigură legătura DN 59 (Deta) cu localitățile Opatița – Birda (DN 588). Drumul DJ 595C face parte din rețeaua de drumuri județene a Județului Timiș și este în administrarea Consiliului Județean Timiș.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*