Cultură

Actrițele, în premieră la Timișoara

Actrițele, în premieră la Timișoara
Adora Beauty

O poveste despre fragilitatea și delicatețea sufletului de artist, jucată în premieră pe scena timișoreană, de mari actrițe: Florina Cercel, Carmen Tănase, Dana Dogaru și Anca Dinicu. Prima reprezentație la Timișoara, în cadrul turneul național, a spectacolului „Actrițele‟, regizat de Cristian Ioan, va avea loc în 3 decembrie, de la  ora 20,  pe scena Operei Naționale Române.

Trei prietene bune, pe care în vremea studenției le-a apropiat dragostea mistuitoare pentru teatru, au scos la iveală in fața unui public cuprins de suspans și fascinație, o frântură din frământările de dincolo de cortină.

„Fiindcă întâmplarea joacă foarte des un rol important în viețile noastre, citind piesa Actriţele a autorului spaniol Josep Maria Benet i Jornet despre profesia atât de frumoasă, dar și imponderabilă, de slujitor al scenei, imediat m-am gândit la cele patru doamne pe care veți avea plăcerea să le vedeți în distribuția de astă-seară și cu care mărturisesc că am avut o mare bucurie estetică descoperind împreună în timpul repetițiilor resorturile și motivațiile fiecărui caracter în parte. La finalul muncii noastre comune nu mi-a rămas decât să declar necondiționat profunda mea admirație pentru talentul lor și să confirm valabilitatea cuvintelor din titlul acestei scrieri făcută în grabă”, susține regizorul.

Biletele au, în funcție de locuri, prețuri de  100 de lei și  80 de lei și s-au pus în vânzare la agenția Operei din Timișoara.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*