Eveniment

Nu lăsaţi bunuri de valoare în maşini! Doi timişoreni au rămas fără smartphone şi tabletă

Nu lăsaţi bunuri de valoare în maşini! Doi timişoreni au rămas fără smartphone şi tabletă

În data de 23 noiembrie, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 1 Timișoara, au identificat  un bărbat, de 29 de ani, bănuit de comiterea unui furt dintr-un autoturism. Cel în cauză ar fi sustras dintr-o autoutilitară lăsată neasigurată în Timișoara, un telefon mobil, fiind creat un prejudiciu de 3.000 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

În data de 25 noiembrie, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 4 Timișoara au identificat  un tânăr, de 18 ani, bănuit de comiterea unui furt dintr-un autoturism. Acesta ar fi pătruns în interiorul unui autoturism prin forțarea butucului uneia dintre portiere, iar din interior ar fi sustras o tabletă. Ulterior acesta ar mai fi pătruns într-un alt autoturism staționat pe strada Nicolae Leonard, însă fără a sustrage bunuri. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

În ambele cazuri, pe numele bărbaților  au fost întocmite dosare penale pentru infracțiunile comise, cei în cauză fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuiților.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*