Administrație

Primarul comunei Giroc, premiat de AFIR

Primarul comunei Giroc, premiat de AFIR

A depus proiecte importante pentru comuna Giroc pe PNDR și a fost premiat! Vorbim de edilul Ionel Toma, care a primit distincții pentru munca depusă.

În cadrul Simpozionului Regional AFIR- Dezvoltarea durabilă a mediului rural din data de 15 noiembrie, organizat de Agenția Națională de Finanțarea Investițiilor Rurale cu prilejul aniversării a 18 ani de activitate, primarului comunei Giroc, Iosif-Ionel Toma, i-a fost înmânat Premiul de Excelență pentru susținerea mediului rural românesc, precum și Trofeul Excelenței pentru parteneriatul în susținerea dezvoltării economiei rurale și creșterea calității vieții, trofeul fiind oferit de Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii.

Până în prezent au fost depuse, prin  Programul Național de Dezvoltare Rurală următoarele proiecte: „Realizare Coloană de aducțiune și rețele de canal în localitatea Giroc, județ Timiș” – 782.586 euro; „Realizare infrastructură rutieră de interes local în Comuna Giroc, jud. Timiș” – 2.057.341 euro; „Construirea unei creșe în Comuna Giroc, județul Timiș” – 605.971 euro; „Extindere rețea apă potabilă și apă uzată în localitatea Giroc, zonele Calea Urseni și Calea Martirilor 1989” – 1.728.858 euro; „Construire creșă P+1E în localitatea Chișoda, Comuna Giroc, județul Timiș” – 506.584 euro; „Achiziție autoutilitară tip ambulanță pentru Centrul de permanență Chișoda, Comuna Giroc” – 48.999 euro; „Dotări sediu primărie” (Program PNDR-GAL) – 70.000 euro.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*