Educație

Simona Halep, Doctor Honoris Causa Beneficiorum Publicorum al UVT

Simona Halep, Doctor Honoris Causa Beneficiorum Publicorum al UVT

Eveniment important astăzi la Universitatea de Vest! Sala Aula Magna a fost neîncăpătoare. Sportiva numărul 1 mondial în tenis, Simona Halep a venit la Timisoara, fiind distinsă cu titlul de  Doctor Honoris Causa “Beneficiorum Publicorum”.

Universitatea de Vest prețuiește excelența, astfel că i-a acordat acest titlu unei adevărate personalități. Conducerea universității consideră că Simona Halep este un exemplu pentru tinerii României și cel mai bun ambasador al țării noastre în lume. „Suntem onorați de prezența domniei voastre în Timișoara și de intrarea dumneavoastră în mijlocul comunității academice.Vă urăm sănătate, putere de muncă și vă dorim în continuare aceeași dăruire și pasiune în întreagă carieră. Vă mulțumim că sunteți un model pentru toți românii indiferent de vârstă și profesie, dar mai ales pentru studenții și tinerii noștri”, a transmis prof. univ. dr. Marilen Pirtea, rectorul UVT.

Simona Halep s-a aflat pentru prima dată în capitala Banatului și a fost primită cu aplauze de sute de studenți și cadre didactice, dar și admiratori care au venit special s-o vadă. Aceștia i-au strigat numele minute în șir. Vizibil emoționată, sportiva noastră în vârstă de 27 de ani abia și-a mai găsit cuvintele. Simona Halep le-a transmis un mesaj de încurajare tinerilor prezenți la eveniment. „Atunci când îți dorești cu adevărat ceva nu trebuie să renunți. Trebuie să ai încredere în tine și să speri că orice este posibil. Așa am făcut eu și acum pot să spun că acum sunt un sportiv împlinit”, a declarat Simona Halep.

Simona Halep a primit și o surpriză din partea conducerii Universității de Vest, un tablou-caricatură făcut special de maestrul Ștefan Popa Popa’s.

Admiratorii s-au inghesuit s-ao vada pe Simona Halep, iar înainte de a pleca, s-a fotografiat cu aceștia și le-a oferit autografe.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*