Eveniment

Braconieri ridicaţi de polițiștii timişenii, care au confiscat arme și bani

Braconieri ridicaţi de polițiștii timişenii, care au confiscat arme și bani

Poliţiştii au făcut, marţi dimineaţă, percheziţii la mai multe adrese din Timiş, la persoane suspectate de braconaj. Au fost găsite opt arme ilegale şi sume de bani.

Potrivit anchetatorilor, marţi dimineaţa au avut loc percheziţii la şapte adrese din localităţile Şandra, Lovrin şi Satchinez din judeţul Timiş, la persoane suspectate că se ocupă cu braconajul.

În cadrul percheziţiilor au fost găsite opt arme, la Lovrin şi Şandra, dar şi sume de bani şi droguri. Armele fie erau confecţionate acasă, fie au fost aduse din străinătate.

Sursele citate spun că persoanele suspectate au fost monitorizate timp de aproape jumătate de an, iar în urma monitorizării a rezultat că suspecţii se ocupau şi cu vânzarea cărnii de vânat, la comandă.

Opt persoane vor fi duse la audieri, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, fiind suspectate de nerespectarea regimului armelor şi muniţiei şi contrabandă.

UPDATE ora 15:38: În urma perchezițiilor, oamenii legii au ridicat 8 arme (3 letale), 841 de cartușe cu glonț, 35 de alice, 14 litri de alcool și aproape 1 kg de cannabis.

Activitățile au fost desfășurate în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, braconaj și contrabandă, fapte ce ar fi fost comise pe rază județului Timiș și vizează 8 persoane cu vârste cuprinse între 25 și 45 de ani, presupuse a fi implicate în comiterea infracțiunilordupă ce timp de mai multe luni anchetatorii au monitorizat activitatea acestora.

Patru persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri, dintre care doar două reținute pentru 24 de ore.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*