Social

După ce a dat sute de amenzi, Poliţia Locală laudă mai mulţi locatari

După ce a dat sute de amenzi, Poliţia Locală laudă mai mulţi locatari

Inițiativă demnă de laudă a cetățenilor de pe strada Intrarea Vișinului, unde se formase o rampă clandestină de deșeuri.

Ca urmare a acțiunilor polițiștilor locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului, s-a luat măsura salubrizării rampei cladestine de deșeuri formată pe Intrarea Vișinului, unde se strânsese o cantitate mare de gunoaie. De altfel, ca urmare a sesizării unui cetățean, care a și surprins în fotografii cinci persoane care au abandonat resturi în locația respectivă, polițiștii locali au trecut la identificarea și sancționarea acestora. Ulterior salubrizării rampei, cetățenii din zonă au avut o inițiativă demnă de menționat. Pentru a descuraja abandonarea de deșeuri în locația respectivă, locatarii de pe Intrarea Vișinului au amenajat scuarul de lângă parcarea auto pe care se depozitau frecvent resturi, nivelând pământul și punând flori, fapt ce conferă locației un aspect civilizat și îngrijit. Din momentul amenajării nici nu au mai fost semnalate cazuri de abandonare de deșeuri în locul menționat.

Poliţia Locală reaminteşte că sancțiunile pentru abandonarea de deșeuri pe domeniul public sunt cuprinse între 500 și 1.000 de lei. Cetățenii pot sesiza în continuare cazuri surprinse de ei de abandonare de deșeuri, pentru ca polițiștii locali să ia măsurile legale care se impun, la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 sau pe adresa de email contact@politialoctm.ro.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*