Eveniment

A fost găsit hoțul din cabinetul veterinar. Azi a stat față în față cu păgubita

A fost găsit hoțul din cabinetul veterinar. Azi a stat față în față cu păgubita

A furat bani din portomoneul uitat de o femeie pe scaun într-un cabinet veterinar din Timișoara și dus a fost! După câteva zile, a revenit să înapoieze păgubitei suma de 200 lei.

De teamă că va ajunge la Poliție, tânărul care a furat zilele trecute banii unei cliente într-un cabinet veterinar din Timișoara a venit astăzi să-i înapoieze păgubitei. Hoțul și-a cerut scuze femeii și a spus că regretă tot ce a făcut.

Reamintim, un tânăr din Motru a ajuns să fie căutat pe rețelele de socializare, după ce a furat banii din portofelul unei femei. Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva zile, la orele amiezii, într-un cabinet veterinar din Timișoara. Chiar dacă știa că locația este împânzită de camere de supraveghere, nu s-a sfiit să acționeze fără scrupule. Sistemul video a surprins exact momentul în care tânărul profită de faptul că portofelul fusese uitat pe un scaun, a luat banii din el, apoi s-a făcut nevăzut.

Când femeia și-a dat seama că i-au dispărut banii, a dat alarmă, iar reprezentanții cabinetului au postat imaginile cu hoțul pe internet în speranța că cineva îl va recunoaște și le va da o mâna de ajutor. După ce l-au depistat, au luat legătură cu el și i-au cerut să înapoieze imediat suma furată. „Mi-aș dori să existe educație care să-l facă pe om, nu prin control, ci prin bunul lui simt și prin omenie să știe că nu ai de ce să iei altcuiva, nu știi ce probleme are. Sunt unii bătrâni care nu au de mâncare și lucrează, deci el e un tânăr. E un băiat cu toată puterea de muncă”, a transmis femeia.

 Femeia nu a dorit să depună plângere la poliție pentru furt, ci a mers pe cale amiabilă.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*