Educație

25 de ani de comunicare și traductologie în UPT

25 de ani de comunicare și traductologie în UPT

Facultatea de Științe ale Comunicării din cadrul Universității Politehnica Timișoara a aniversat, în 16 noiembrie, în Auditoriumul Centrului de Conferințe al UPT, 25 de ani de la înființarea specializărilor de comunicare și traductologie în UPT, pe atunci o premieră națională într-o universitate cu profil tehnic.

Evenimentul a fost un bun prilej de evocare a momentelor de început, cu greutățile inerente, dar și a istoricului și bazei materiale a celei mai tinere facultăți din cadrul Universității Politehnica Timișoara.

În prezența conducerii UPT, a invitaților din mediul economic, din instituții, ONG-uri, asociații profesionale, a cadrelor didactice și a studenților, au fost primite mesaje de felicitare și au fost înmânate diplome, plachete și medalii aniversare celor care, de-a lungul timpului, au pus umărul la dezvoltarea facultății și au susținut-o de-a lungul existenței sale.

Manifestarea a marcat încheierea Zilelor FSC, dar și a Zilelor Politehnicii 2018, care au programat o suită de evenimente pe durata a zece zile.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*