Eveniment

Hoț căutat pentru furtul unor bani dintr-un cabinet veterinar

Hoț căutat pentru furtul unor bani dintr-un cabinet veterinar

Un tânăr din Timișoara este căutat de polițiști, după ce a furat banii din portofelul unei femei. Totul s-a întâmplat în urmă cu patru zile, la orele amiezii, într-un cabinet veterinar din oraș. Chiar dacă știa că locația este împânzită de camere de supraveghere, nu s-a sfiit să acționeze fără scrupule.

În imaginile puse acum la dispoziție de conducerea cabinetului veterinar, se poate observa o femeie care a venit în cabinet cu animalul de companie la un control și, în timp ce se află în sala de așteptare, s-a așezat pe un scaun. La un moment dat, această intră în camera alăturată și își uită portofelul pe scaun.

Între timp, în cabinet își face apariția un tânăr însoțit de un câine. Acesta vede portmoneul și începe să arunce priviri în jurul său pentru a se asigura că este observat de nimeni. La un moment dat se uită direct în camera de filmat pusă pe perete. Tânărul țintește din nou cu privirea prada și se așează pe scaunul unde se află portofelul și începe să scotocească prin el. Între timp este deranjat de o altă femeie care îl întreabă ceva, apoi la plecarea acesteia, strecoară repede banii în buzunarul pantalonilor, după care se ridică și părăsește încăperea.

Odată încheiat controlul, femeia își amintește că și-a lăsat portofelul pe scaun, se  întoarce în sala de așteptare, îl deschide și constată că banii lipsesc. Apoi îi anunță de urgență pe reprezentanții cabinetului veterinar.

Conducerea cabinetului veterinar a pus imaginile cu tânărul în plină acțiune pe rețelele de socializare și cere ajutorul pentru identificarea hoțului.

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*