Administrație

Se deschide nodul A1 de la Șoimuș

Se deschide nodul A1 de la Șoimuș

Nodul rutier de la Șoimuș, care asigură accesul spre autostrada A1 Deva-Sibiu va fi redeschis vineri, 16 noiembrie. Anunțul a fost făcut joi de prefectul județului Hunedoara, Fabius Tiberiu Kiszely.

 „Nodul rutier va fi redeschis vineri, după prânz. Trebuie refăcută întoarcerea de pe DN7, date jos semnalizările, dar cei de la DRDP și Poliția Rutieră au fost deja notificați așa că mâine se vor ocupa de luarea măsurilor necesare”, a declarat pentru Hunedoara Liberă, prefectul județului, Fabius Kiszely.

Potivit DRDP Timişoara, zona Șoimuș rămâne principalul front de lucru al antreprenorului de pe Lotul 4 al autostrăzii A1 Lugoj – Deva. În zona conexiunii dintre lotul aflat în construcție și autostrada Deva – Orăștie se realizează ultimele detalii privind asigurarea scurgerii apelor, se așterne stratul de uzură pe breteaua de ieșire de pe autostradă, se montează parapetul direcțional și panourile fono-absorbante, se remontează stâlpii de iluminat pe vechea bretea de acces, se execută semnalizarea rutieră și se aplică marcaje rutiere.

La versantul Șoimuș continuă lucrările de realizare a zidului de sprijin din pământ armat pe zona de rambleu, respectiv zidul de sprijin din beton armat fundat pe coloane pe zona de debleu. Totodată, se lucrează la umplutura rampei culeei 1 a viaductului care urcă pe versantul Şoimuş.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*