Economic

Salonul Industriei Ușoare, ediția de iarnă, și-a deschis porțile

Salonul Industriei Ușoare, ediția de iarnă, și-a deschis porțile

Articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și decorațiuni puteți găsi la prețuri de producător, la Salonul Industriei Ușoare.

Timp de cinci zile, peste 60 de expozanți din întreaga țară, producători și comercianți, oferă publicului larg, la prețuri accesibile de producător, o gamă variată de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, articole pentru copii, marochinărie, confecții din piele și blană, lenjerie intimă și pijamale, lenjerie de pat, ciorapi, dar și accesorii, bijuterii și cosmetice. „Vor participa peste 60 de firme din întreaga țară care vor expune spre vânzare o gama diversificată de produse dedicate sezonului. Avem niște firme noi care ne vor expune cojoace, haine de piele, îmbrăcăminte pentru copii, marochinărie. Așteptăm publicul în număr larg să își achiziționeze hainele de sezon, iar prețurile sunt acceptabile pentru toate categoriile”, a afirmat Aura Culea, organizatorul evenimentului.

În spațiul exterior al Centrului Regional de Afaceri va fi organizat un Târg cu produse tradiţionale, dulciuri de casă, articole de artizanat, miere de albine și produse apicole, condimente, lavandă, produse naturiste, articole de sezon, alimentație publică.

Programul de vizitare este de miercuri până sâmbătă, orele 10 – 20 și duminică între orele 10 – 18. Intrarea este liberă.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*