Eveniment

Adolescentă drogată, rănită grav după ce a căzut de la etaj. Ce a păţit cel care i-a dat cocaină

Adolescentă drogată, rănită grav după ce a căzut de la etaj. Ce a păţit cel care i-a dat cocaină

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Timișoara au efectuat o percheziție domiciliară pe raza județului Timiș, la locuința un unui bărbat bănuit de trafic de droguri de mare risc.

În 11 noiembrie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, sub coordonarea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T – S.T. Timișoara, au efectuat o percheziție domiciliară în Timișoara, la locuința unui bărbat, de 36 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și deținerea în vederea consumului de droguri de risc și mare risc.

În urma perchezițiilor au fost descoperite și ridicate 83 de comprimate ecstasy, o cutie metalică cu cannabis, ustensile folosite pentru consumul drogurilor, precum și un grinder, care prezenta urme de fragmente vegetale susceptibile a fi canabis.

În fapt, la data de 21 septembrie, bărbatul de 36 de ani ar fi participat la o petrecere privată ce a avut loc în apartamentul a două tinere de 24 și 28 de ani, din Timișoara. La această petrecere au mai participat și  doua  minore, prilej cu care s-au consumat băuturi alcoolice și droguri.

În urma audierilor și cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul ar fi oferit cocaină și amfetamină pentru consum  celor patru fete, iar  una dintre cele două minore, fiind sub influența drogurilor, a căzut de la etajul 2 al imobilului, rănindu-se foarte grav.

În urma acțiunii din această dimineață, au fost puse în executare și două mandate de aducere pentru cele două fete, de 24 și 28 de ani, care au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timișoara pentru audieri.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind totodată prezentat Tribunalului Timiș, dispunându-se măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Activităţile s-au desfășurat și cu sprijinul lucrătorilor din cadrul S.A.S- I.P.J. Timiş.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*