Life-style

Modă în tonuri de toamnă și iz de vin anunță începerea ROVINHUD

Modă în tonuri de toamnă și iz de vin anunță începerea ROVINHUD

Luni seară a avut loc prezentarea colecției “Modă și vin” a creatoarei GEANIN B, tânăra cu dizabilități absolventă a Facultății de Design Vestimentar, mamă a unei fetițe superbe și membră a Asociației Ceva de Spus.

Opt ținute elegante, stilate și extravagante, realizate în culorile toamnei, au defilat ieri seară pe podiumul Enotecii De Savoya demonstrând încă o dată că persoanele cu dizabilități au abilități. Geanina a povestit care e procesul realizării unei colecții de modă și chiar dacă pare foarte dificil și costisitor, cu pasiune, talent și perseverență acest lucru este posibil, chiar și pentru o persoană în scaun cu rotile.

Prezentarea de modă a fost un pre-eveniment al celei de-a cincea ediții ROVINHUD Wine Show, care va avea loc între 16-18 noiembrie, la Hotel Timișoara și va cuprinde 35 expozanți, 12 masterclassuri, 7 experți internaționali, 35 voluntari implicați pentru promovarea vinului de calitate în beneficiul persoanelor cu dizabilități.

Evenimentul este deschis publicului larg, nu doar specialiștilor în domeniu, celor care se respectă pe sine cu vinuri de calitate și îi respectă și pe cei din jur, deoarece întreg profitul evenimentului va fi investit în crearea unui nou serviciu de dezinstituțuinalizare a persoanelor cu dizabilități.

Și în acest an întreaga echipă, inclusiv experții internaționali se implică în mod voluntar atât pentru a sprijini întâlnirea dintre iubitorii de vin și producători, cât și pentru a aduce o schimbare în viața persoanelor cu dizabilități.

În România, aproximativ 19.000 de persoane cu dizabilități trăiesc în instituții rezidențiale de stat, în cele mai inumane condiții, iar ediția din acest an a ROVINHUD Wine Show își dedică misiunea salvării a 5 astfel de persoane – e un pas mic pentru societate și totuși un pas mare pentru declanșarea schimbării și pornirea dezinstituțuinalizării persoanelor cu dizabilități.

Detalii despre achiziția de bilete, program și invitați puteți accesa pe www.rovinhud.ro.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*